Ce vrei sa faci cu viata ta

Constientizari

         Daca maine ar fi sa pleci din lumea aceasta, ce ai vrea sa ramana in urma ta? Ce ai lasa de folos familiei tale, oamenilor? Ce ai lasa mostenire dupa tine, daca ai mai avea de trait doar aceasta zi din viata ta?

         Eu as scrie scrisori copiiilor  mei si sotului meu. As ierta pe toti cei care m-au suparat si le-as cere iertare tuturor persoanelor pe care le-am ofensat sau ranit. As transmite mai departe experientele si constientizarile mele personale legate de emotii, ganduri…

          M-as stradui sa comunic mamelor din lumea intreaga ca sunt niste forte ale naturii, sa fie fericite si sa fie respectate si apreciate pentru sufletele lor bune.

          As convinge pe fiecare persoana dornica sa isi schimbe viata cu adevarat si sa traiasca mai bine, ca poate face acest lucru.

         As scrie undeva toate constientizarile mele legate de irosirea timpului.

        As convinge persoanele care sunt nefericite sa creada ca viata lor poate fi altfel. Ca viata poate fi traita intr-un echilibru energetic perfect, astfel incat sa te poti bucura optim de fiecare placere individuala care iti face sufletul sa vibreze de fericire, de implinirea si de sentimentul ca esti o minune mica in acest univers infinit.

          Te poti bucura  de viata ta in orice clipa, nu este necesar sa astepti ceva sau pe cineva sa iti spuna cum sa iti traiesti clipele, energia. Incarca-te cu viata, cu iubire, cu frumos, cu focus pe lucruri si oameni care te motiveaza, care te inspira sa misti si tu lucrurile in viata ta si sa lasi ceva pentru eternitate, ceva pentru care sufletul tau luminos va fi pomenit.

        Poti crea caile tale simple, practice prin care poti pluti usor pe acest pamant evoluand personal si spiritual in concordanta deplina cu scopul tau ales a fi manifestat pe Pamant in perioada in care te-ai nascut.

          Care este scopul tau personal? De ce te-ai nascut in aceste vremuri? Ce ai de indeplinit? Poti face pana la capat treaba ta, doar a ta si nu a altcuiva?

Cu drag,

Maria Daniela Ioan

Conilier Dezvoltare Personala

Trainer

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.