Ochii sufletului

Ochii sufletului reprezinta intuitia inimii.

De ceva vreme am invatat sa vad cu inima. Este un lucru fenomenal.

Mult timp am gandit si actionat cu mintea care este controlata de creier. Mintea noastra este condusa de ego, acel eu inferior care ne vorbeste mereu controlat, ne impinge sa actionam mai putin bine, care vrea sa demonstreze mereu ceva, care este in competitie cu toti si toata viata.

Orgoliul este o arma chiar impotriva noastra. Ne determina sa spunem lucruri mai putin frumoase, care ne aduc suferinta si pe care mai tarziu le regretam.

Am fost si eu candva condusa de ambitii fara sens, doar din dorinta de a demonstra ca eu am dreptate. Mai précis, am intrat in circuitul inepuizabil al neintelegerilor, create din dorinta de a detine controlul asupra unei persoane sau asupra unei situatii.

De cate ori ne judecam sau judecam pe altii suntem pe un teritoriu minat. De cate ori barfim, ne facem rau singuri de fapt. Ceea ce spunem despre altii este valabil pentru noi insine de fiecare data, deoarece cei din jurul nostru sunt oglinzile noastre mai bune sau mai putin bune. In realitate, noi invatam tot timpul de la altii exact ce avem nevoie pentru a evolua.

A venit vremea sa vedem lucrurile altfel, sa vorbim altfel, sa ne comportam altfel.

Va invit sa va deschideti inimile si sa invatati sa va intelegeti cu inima, sa ganditi cu inima atat fata de voi insiva cat si fata de ceilalti. Sufletul intelege perfect pe oricine in orice situatie oriunde, oricand. Daca reactionati mereu vazand lucrurile din interiorul inimii voastre veti vorbi altfel, tonalitatea vocii este melodioasa si va aduce numai beneficii pe termen scurt si lung.

Primul gand, primul impuls de a actiona intr-un sens reprezinta decizia corecta, ce este luata de intuitia inimii voastre.

Viata este frumoasa, totul este frumos daca noi alegem sa o vedem cu ochii sufletului….Sa invatam sa vorbim frumos despre noi, despre parintii nostrii, prietenii nostrii, copii nostrii chiar daca nu sunt mereu alaturi de noi. Sa nu asteptam de la altii ceea ce putem face in primul rand noi.

Puterea exemplului este graitoare pentru oricine. In primul rand pentru copii nostrii care s-au nascut plini de iubire si intelepciune.

Sa ne comportam cu ceilalti asa cum am vrea noi sa se comporte cu noi.

Si ce vrem cu totii de fapt?? SA FIM IUBITI si SA IUBIM.

Va invit sa calatorim impreuna pe calea sufletului si sa alegem sa vedem altfel decat de obicei lucrurile. Sa vedem adevarata viata. Este atat de usor….doar sa vrem.

Eu pot sa va invat doar sa va vedeti cu alti ochi pe voi insiva si dupa… totul vine de la sine…

Ascultati-va inima si ego-ul dispare impreuna cu toate uneltirile lui.

 Cu drag,

Maria

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.