Gandirea pozitiva

Gandirea pozitiva reprezinta atitudinea mentala de a te astepta la bine si la rezultate favorabile.

Gandurile noastre se transforma in realitate. Atat gandurile bune cat si gandurile mai putin bune se materializeaza. Pe scurt: gandesti bine ti se intampla bine, gandesti rau asa ti se intampla.

O minte pozitiva asteapta fericire, sanatate si un sfarsit fericit din orice situatie.

Din ce in ce mai multi oameni incep sa devina interesati de gandirea pozitiva. S-a scris foarte mult pe aceasta tema pentru ca foarte multi oameni au experimentat rezultate uluitoare practicand gandirea pozitiva.

Persoanele care au avut succes in viata au invatat sa gandeasca pozitiv si au depasit obstacolele intalnite cu o atitudine pozitiva atat in viata personala cat si in cea profesionala.

E tot mai comun sa auzi lumea spunand : “Gandeste pozitiv !”, catre o persoana trista si ingrijorata. Din pacate insa, multa lume nu ia in serios acest indemn. Cate persoane stii care stau si reflecteaza asupra gandirii pozitive si ce inseamna ea ?

Eu personal am experimentat in viata consecintele gandirii. Si eu inainte gandeam mai putin bine despre mine, despre viata, despre locul de munca, despre orice… Aproape toate temerile mele s-au adeverit si s-au transformat in realitate. In clipa in care am realizat ca eu sunt responsabila direct de tot ceea ce mi se intampla in viata, am luat decizia ferma de a gandi pozitiv. A fost un “click imens” care mi-a schimbat viata. Am hotarat sa imi transform realitatea. Practic, am fost indemnata intr-un fel sa gandesc pozitiv pur si simplu. Cand stai cu spatele la perete si nu mai exista cale de dat inapoi, ce poti sa faci? Mergi pe singura cale pe care o ai la momentul respectiv…… INAINTE!

Marc Aureliu spunea “VIATA NOASTRA NE ESTE DETERMINATA DE GANDURILE NOASTRE”.

Atitudinea si gandurile nu se schimba peste noapte ! E nevoie de antrenament si de exercitii interioare zilnice.

Asadar care sunt pasii de actiune?

  1. Gandeste-te la beneficiile pe care le aduce si convinge-te sa o incerci. Nu ai absolut nimic de pierdut, doar de castigat. Incearca mereu sa vezi partea buna a lucrurilor.
  2. Dezvolta-ti gandirea pozitiva zi de zi. Invata ca orice are cel putin o parte buna.

Incearca pentru inceput sa arati unei persoane o parte buna pe zi. Apoi continua cu 2, cu 3 pana cand reusesti sa vezi instant partea buna din orice !  Te invit sa descoperi parti bune la care nici nu te-ai fi gandit.

Beneficiile unei gandiri pozitive:

– reduci stresul zilnic

– o mai buna sanatate

– o incredere in sine puternica

– traiesti o viata mai fericita

– vei avea mai multi prieteni

– management mai bun al deciziilor importante

.. si lista continua cu ce vrei tu.

Te invit sa aplici mereu gandirea pozitiva! Iti face bine!

Pentru orice intrebari sau nelamuriri ma puteti gasi oricand la pagina de contact.

Va multumesc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.