Cadouri de pus in traista

Buna, draga cititor!

Azi iti voi impartasi cateva din etapele transformarii mele. Bineinteles ca tu vei folosi acele lucruri proprii care ti se potrivesc si pentru care vei primi ghidare. Cel mai usor este sa te apropii de Dumnezeu, sa gandesti altfel, sa ceri ajutorul potrivit; sa citesti zilnic (sa ceri ghidarea potrivita pentru tine), scrie zilnic.

Accepta situatia in care te afli. Constientizeaza ca tu esti singurul responsabil de viata ta, nu partenerul, nu parintii, nu seful, nu copiii, nu guvernul. Doar tu ai creat situatia de viata in care te afli prin gandurile si convingerile tale interioare.

Iertarea celor care ti-au gresit cu ganduri, cu vorba, cu stiinta sau fara de stiinta. Daca nu poti ierta atunci mai ai de lucru la orgoliul tau, care nu accepta si nu intelege ca oamenii pot trece prin anumite stari si situatii de viata care ii determina sa se comporte mai urat. Stai pe romaneste cu asa-zisa dreptate in mana, si nu dai drumul  lucrurilor care s-au intamplat. Cum poti sa mergi mai departe cu viata ta daca tu te tot gandesti zi de zi la ceea ce s-a intamplat? Revezi scena de viata si de fiecare data retraiesti acea emotie !! Normal ca te incarci de venin singur singurel cu o determinare autoteleghidata si nici macar nu esti constient ca iti faci rau singur. Dar tu in sinea ta ii tot dai inainte: el sau ea de vina, ceea ce mi-a facut este de neiertat! Iti vine sa razi? Da!!!! Te cred!! Si eu rad odata cu tine, am trecut si eu prin asta, stiu cum este. Cine iti mai face rau in aceste momente??? Tu singur.

Poti sa participi la cursuri de valoare, citeste carti care sa te ajute sa iti schimbi perspectiva si felul in care gandesti despre tine, despre oameni, despre viata.

Fii deschis si receptiv in fata noului, insa alege cu discernamant.

Sa ai curajul sa o iei de la capat, daca este necesar, cu totul.

Ce solutii creative am gasit eu pe drum? Iti voi enumera lucrurile pe care le-am facut, pentru a te ghida, tu sa faci ceea ce esti tu inspirat ca ti se potriveste si ceea ce simti ca este potrivit pentru tine.

-discutii focusate pe rezolvarea fiecarei situatii cu care m-am confruntat, consiliere zilnica ani de zile …

– citit zilnic legat de ceea ce ma interesa, lectiile necesare (articole, carti);

– vizualizare si repetare vise zilnic;

– miscare: mers pe jos, aerobic;

– rugaciuni zilnice;

– conectare cu mine. timp in liniste seara tu cu tine;

– credinta repetata, ganduri repetate de reusita tot ceea ce iti propui;

-asculta muzica care sa te imputerniceasca;

-perseverenta mareeeeee;

-credinta ca poti: Eu cred ca pot!

-meditatii potrivite: poti sa te inregisterezi si sa te asculti pe tine insuti;

-plimbari in natura;

-autoincurajare permanenta. Non stop! Clipa de clipa! Ceas de ceas!;

-studiu constiincios etc….

Cam atat am avut sa iti scriu pentru ziua de azi.

Si tu iti poti crea caile tale unice prin care iti poti schimba viata. Orice drum ai alege, sa mergi la brat cu Domnul si sa te bucuri si de viata!

Cu mare drag, sa iti fie de folos!

Maria Daniela Ioan

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.