Cand nu te simti bine tu cu tine si nu ai chef de nimic

Dragi cititori, ce mai faceti voi? Cum sunteti in aceste zile?

Astazi, scriu cateva intrebari pentru tine.

Vrei sa iti plangi de mila pentru ca in momentul prezent nu primesti exact ceea ce vrei (atentie, apreciere, incredere etc..)?

sdr

Vrei sa te zbati intr-o zi de dimineata pana seara, traind sentimentul plictiselii, al incapacitatii si frustrarilor ca nu te simti bine tu cu tine si ca nu ai chef de nimic? Este posibil sa fii intr-o stare apatica si sa ignori orice stimul interior sau exterior care te-ar readuce pe sinele vietii?

Iti place sa te zbati si sa te izbesti de pereti, carandu-ti neputintele si frustrarile tale dintotdeauna? Sau iesi din smoala gandurilor grele, negative si incepi sa crezi putin cate putin ca poti sa urli opusul si sa strigi: REUSESC sa ies din starea asta mizerabila interioara, reusesc sa imi folosesc eficient timpul si viata care mi s-au dat la dispozitie. De ce?? Pentru ca meriti sa te simti altfel, meriti sa crezi ca viata ta are un scop valoros!!! GATA! SUFICIENT! Te-ai chinuit DESTUL!

De azi inainte, te vei bucura ca esti in viata, chiar daca te afli pe o stanca de munte, chiar daca inca nu ai lucrurile pe care le doresti, chiar daca traiesti in mijlocul haosului uman, plin de frici, disperare, neputinte si de rautati frivole…

Meriti mai mult! Chiar meriti mai mult de la aceasta viata!!

Nu ai gresit cu nimic! Nu esti un pacatos incurabil, condamnat pe viata, la infinit, pentru toate relele din acest univers. Nu ai facut rau in mod intentionat nimanui astfel incat sa te autopedepsesti si sa te autosabotezi singur, in fiecare clipa, cand te judeci si te certi singur pentru toate lucrurile din viata ta care nu au iesit asa cum vroiai. Esti perfect asa cum esti chiar acum in aceasta clipa de viata. Esti gratiat de toate pacatele lumii!!

Nu ai omorat pe nimeni cu sange rece astfel incat sa-ti tarai existenta zi de zi in iadul golului interior, al inutilitatii sau al lipsei de valoare.

Esti o valoarea imensa!

Urla asta!! Sunt o valoare imensa!! Bravo!! Din inima universului !!

Cu mare drag,

Maria Ioan

Consilier Dezvoltare Personala

Trainer – Autorizat

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.