Iertare si iubire

Este cel mai usor lucru pentru mine sa vorbesc despre iubire. Imi place sa scriu si sa vorbesc despre iubire la infinit.

Asadar pentru inceput, va scriu cateva randuri despre inima noastra minunata. Datorita obisnuintei folosim mereu creierul, acel loc rece, abstract care adoarme spiritul.

Ne grabim mereu sa facem „ceea ce trebuie” si uitam sa ascultam inima, refuzand astfel sa vedem frumusetea lumii inconjuratoare si lasandu-ne coplesiti de rautati si sentimentele negative.

Pur si simplu trecem pe langa lucruri, locuri si oameni fara a le vedea frumusetea. De ce? Pentru ca mintea lucreaza si nu te lasa sa vezi cu adevarat. Si mie mi s-a intamplat candva sa trec pe langa ceva sau cineva si sa nu il vad pur si simplu sau sa nu vad totul.

E timpul sa incepem sa traim in inima si sa fim mai buni cu noi insine si cu cei din jurul nostru. De ce? Pentru ca viata adevarata este a inimii, acolo este tot ce e frumos, valoros.

„VALOREZI ATAT CAT VALOREAZA INIMA TA” Papa Ioan Paul al-II-lea

Inima ta are memorie, are capacitati de autovindecare si vindecare a celorlalti, este plina de armonie si ordine. Inima ta iti dezvolta intelepciunea, creativitatea si intuitia. De aceea, tot ce a fost creat din inima are o valoare inepuizabila de-a lungul timpului.

Miracolele sunt realizate din inima.

Hai sa incepem sa ne eliberam inimile cu adevarat pentru a putea folosi capacitatea spiritului nostru la maxim! Acest lucru incepe intotdeauna cu iertarea noastra de toate greselile din trecut si iertarea tuturor celor care ne-au facut rau candva.

Va invit sa facem impreuna primul pas spre libertatea sufletului!!

Sa ii iertam din suflet pe toti cei implicati fata de noi intr-o situatie neplacuta, pe toti cei care ne-au facut sa suferim, sa incercam sa ii intelegem si sa traim fara resentimente.  Stiu ca nu e chiar asa de usor, dar cu rabdare si cu ajutor divin se poate.

Eu sunt aici sa va deschid calea spre iertarea si spre iubirea voastra, asa cum m-a indrumat si pe mine Dumnezeu de-a lungul experientelor mele.

Oricand cand va doare ceva sau aveti o stare de neliniste puteti sa ma contactati si sa imi cereti ajutorul la pagina de contact.

PS: Un alt avantaj imens daca te eliberezi de resentimente este sanatatea ta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.