Constientizari

Dragi cititori, ce mai faceti voi?

Sunt incantata sa scriu si sa impart cu voi noile mele constientizari. Din lecturile mele, am retinut doua idei importante, sa ne acceptam pe noi insine in totalitate pentru a evolua spiritual si sa traim in prezent.

Cu siguranta cei care v-ati abonat la site-ul meu si ati fost atrasi de campul meu energetic informational sunteti pe calea cresterii spirituale. Este chemarea sufletului spre acasa, acolo unde te simti perfect in largul tau, exact asa cum esti si te simti in siguranta si in libertate deplina.

Zilele acestea am inteles de ce sunt atasata de trecut si de ce imi este greu sa ma desprind sufleteste de acolo…Cred ca stiti importanta traitului in prezent, toata lumea vorbeste despre cum poti sa creezi si sa actionezi spre binele tau maxim din starea de prezenta. Se vorbeste de asemenea, despre inaltarea si trecerea intr-o alta dimensiune spirituala, iar una dintre conditii este si sa traiesti in momentul acum. Pe scurt, va reamintesc ca esti in prezent cu toata fiinta ta, atunci cand mintea si sufletul tau nu mai tanjesc dupa oameni si momente petrecute in trecut.

Una dintre dintre persoanele care mi-au marcat copilaria este bunicul din partea mamei, care a fost ca un tata pentru mine (m-a crescut cinci ani de zile). Desi am facut eliberari emotionale si iertari si i-am dat drumul in lumina, taieri legaturi energetice mai putin benefice, cumva o particica din sufletul meu este inca, putin atasata de bunicul meu si de locurile copilariei mele si, implicit de momente din trecut. De ce?? Pentru felul in care m-am simtit cand eram copil, atunci cand aveam mai multa nevoie sa fiu acceptata si iubita exact asa cum sunt.Tataie m-a facut sa simt cu intensitatea maxima cum este sa fii iubit cu adevarat neconditionat. Si, mi-a acordat acceptare si incredere neconditionata. Mintea mea crede ca nicio persoana fizica pamanteana nu imi poate oferi acel sentiment coplesitor de iubire pura absoluta. De aceea, cateodata, ma duc cu mintea si sufletul in acel trecut mirific. Cand cineva iti ofera aceasta iubire dumnezeiasca pe pamant este mai greut sa te desparti total de acel moment din trecut cand ai simtit asa ceva..

Cu toate astea, stiu si simt ca eu si tu, acum, aici, in acest moment putem sa ne oferim aceasta acceptare deplina, aceasta iubire divina, aceasta incredere nemarginita in noi insine. DE ce? Pentru ca suntem nemuritori si iubirea vesnica dainuie in noi si cu noi, oriunde ne-am afla.Nu este necesar sa evadam in trecut sa ne simtim iubiti cu adevarat. Ne putem oferi noi insine, acum aici, momente de incantare ca suntem in prezenta noastra, asa cum suntem.

Putem sa ne vindecam emotional, sa ne acceptam fricile si sa le dam drumul.

Asadar, accepta-te tu asa cum esti in totalitate, nu astepta ca cei din exterior sa faca asta in locul tau. Traieste in prezent, aici si acum cu toata fiinta ta. Acorda-ti tu increderea in tine insuti, de care ai nevoie in fiecare clipa.Pentru ca tu poti si meriti sa fii fericit si sa evoluezi spiritual.

Va pup!!

Atat pentru azi. Va reamintesc cine doreste sa stam de vorba, ma gaseste pe skype la adresa de email ioanmariadaniela@yahoo.com. Marti si joi de la ora 18:00 la 20:oo.

Cu drag si respect,

Maria Ioan

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.