Consiliere de dezvoltare personala gratuita

Buna ziua!

Numele meu este Maria Daniela Ioan. Sunt consilier de dezvoltare personala si trainer acreditat.

Va ofer gratuit sedinte de consiliere de dezvoltare personala persoanelor sanatoase din punct de vedere psihic, pentru depasire situatii – problema ( multiple responsabilitati in familie si in societate, schimbari si adaptare situatii noi de viata, presiune informationala), prin descoperirea resurselor interioare proprii si folosirea acestora. prin identificarea si alegerea solutiei optime de catre fiecare persoana pentru sine însusi.

De asemenea, ofer sprijin indeplinire obiective personale si profesionale. Scopul fiind imbunatatirea calitatii vietii si depasirea cu succes a momentelor de criza din viata.

Pentru inscriere sedinte de consiliere va rog sa imi scrieti pe adresa de email: ioanmariadaniela@yahoo.com. Sedintele vor avea loc marti si joi, pe skype intre orele 18:00 -20:00, incepand cu data de 23.04.2020. O sedinta dureaza 60 de minute.

Prin inscriere la consiliere si abonarea la newslleter, sunteti de acord cu stocarea si prelucrarea datelor personale de catre Maria Daniela Ioan.

Sursa imagine: internet.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.