Te-ai gandit vreodata ca..

 

Buna! Azi ma adresez in special abonatilor site-ului meu. Vreau sa va multumesc din inima ca m-ati ales sa va impartasesc din cunostintele si experientele mele.

Te-ai gandit vreodata cu adevarat ca meriti tot ceea ce este mai bun si mai frumos in viata? Eu de ceva vreme imi scriu acest lucru. Stiu din propria experienta ca primul pas pentru a obtine ceea ce vrei este sa fii convins ca esti vrednic sa primesti ceea iti doresti. Sa gasesti motive pentru care meriti sa fii iubit, de exemplu.

Te-ai gandit vreodata ca iti este mai usor sa iti accepti partile mai putin bune ale tale, decat partile tale bune? Cum se face ca esti de acord “cu umbra ta”, dar cand vine vorba de lucrurile bune pe care le faci le cam minimalizezi? Este bine sa te evaluezi pentru a constientiza valoarea ta.

Cam atat pentru azi, am vrut sa te gandesti macar pentru cateva secunde la faptul ca esti valoros, exact asa cum esti acum si ca meriti sa traiesti o viata frumoasa, linistita, chiar daca cateodata mai si gresesti. Greselile te calesc si te ajuta sa evoluezi, sa devii mai bun, mai intelegator.

Iti doresc o zi minunata,

Maria

 

This entry was posted in Relatii. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.