Curaj. Credinta. Prezenta. Multumire

Buna! Da! Vreau, pot si fac! Sunt cuvintele care mi-au ramas in minte urmarind o un minivideo creat de D-l Mircea Chira, antrenor in motivare si leadership.

Da, totul este posibil. Cum sa incepi sa crezi si mai mult ca poti sa iti indeplinesti toate dorintele?

Hai sa ne gandim impreuna la un exemplu concret, sa zicem ca vrei sa ai mai mult succes pe plan profesional. Ai tras de tine, pe toate partile, te-ai luptat cu timpul, cu oamenii din jurul tau, care de fiecare data te privesc plini de mirare cum poti tu sa indraznesti sa crezi ca vei reusi intr-un domeniu mai putin cunoscut si mai putin practicat de cei din familia ta? Cine te crezi tu sa indraznesti ca poti mai mult decat cei din neamul tau? Mai mult decat cei care te-au crescut, mai mult decat colegii tai, care te privesc uimiti auzind ceea ce vrei si iti place sa faci? Si cum poti tu sa crezi ca poti razbi intr-o piata “full” de oameni care practica aceleasi servicii ca si tine? Cum poti tu sa crezi ca poti sa supravietuiesti reusind si facand ceea ce iti place intr-o lume in care oamenii abia isi taraie existenta de la o zi la alta? Bine, chiar ai tupeu, fetito! Ar spune profesoara ta de matematica, care te-a avertizat convinsa fiind de ceea ce te asteapta in viitor: te va tavali viata pe tine…ha,ha,ha! Halal incurajare din partea unui cadru didactic, catre un elev -adolescent aflat la inceput de drum!!

          Cum sa indraznesti sa crezi ca iti poate fi bine din toate punctele de vedere mereu si ca totul este perfect in viata ta?  Ca poti trai frumos, usor, plin de optimism si de entuziasm debordant?

Bine! Esti anormala, ar spune unii. Ei bine!!! Eu zic ca sunt perfect normala si indraznesc sa cred in ceea ce vreau eu, indraznesc sa cred in mine. Ce-i asa rau in asta? Unde sau cine a scris ca nu ai voie sa fii altfel decat ceilalti? Unde scrie sau cine te obliga sa gandesti doar intr-un anumit fel? Eu am curajul sa cred ca pot sa fiu si sa gandesc altfel. Am dreptul legal sa gandesc exact asa cum vreau eu, atat timp cat nu fac rau celorlalti si nu incalc vreo lege. Deci, hai sa fim liberi in gandire si sa ne urmam intuitia inimii noastre. Cine ma cred eu? Ma cred cine simt ca sunt cu toata fiinta mea si cred in cine stiu ca ma iubeste cu adevarat neconditionat, care m-a creat cu iubire si cu incredere ca reusesc aici unde mi-am ales sa ma nasc. Locul cu cele mai mari oportunitati este locul in care te-ai nascut. Imi vine sa rad de o intrebare haioasa: Care este prima regula? Iubeste-ti cartierul!! Adica iubeste-ti orasul in care traiesti, tara, continentul si planeta pe care ai ales-o sa traiesti.

Pur si simplu alegi sa crezi in puterea suprema ca totul este bine, incredere in necunoscut. Daca esti nemuritor, de ce sa te temi? Tot ceea ce ti se intampla se intampla dintr-un motiv si cu un scop. Nimic nu este intamplator.

           Experimenteaza! Actioneaza! Tu fa-ti realitatea ta si lasa-i pe ceilalti in pace!!! Vorbeste mereu cu tine! Intreaba-te: ce gandesc eu acum si aici? Ce simt eu acum si aici? Cea mai buna harta pentru urmatoarea miscare corecta este HARTA  PREZENTULUI. Constientizeaza unde te afli, mai exact, in ce program mental te afli ca sa il poti inlocui si crea realitatea pe care o doresti, nu realitatea pe care nu o doresti.

Hai, capul sus si tot inainte! Viata este frumoasa si merita traita cu adevarat!

Despre ce ti-am scris? Despre cum sa crezi in puterea ta interioara de a-ti trai viata asa cum vrei si de a-ti indeplini cele mai fantastice dorinte. Chiar, cum?? Glumesc…si rad, ar fi bine sa reflectezi si sa afli propriul tau raspuns inainte. Nu mai lua totul de-a gata. Nici o reteta de succes nu se potriveste cu alta. De ce? Pentru ca ceea ce se potriveste la mine sau la altul, s-ar putea ca la tine sa nu mearga. De ce? Simplu. Pentru ca tu esti o persoana diferita. Tu esti altfel decat oricine de pe pamantul acesta. Nu mai este nimeni ca tine. Nu te mai compara si analiza atat cu nimeni si nimic. Tu esti unic/unica!! Indrazneste sa crezi in unicitatea ta.Tie Dumnezeu ti-a creat o alta cale catre succesul-tu. Pentru ca da, toate drumurile duc la tine. Tu esti bogatie din nastere. Esti tot ceea ce este mai frumos si pur pe lumea aceasta. Ce ai tu de facut? Este simplu, dar greu: CREDE CU TOATA FIINTA TA IN TINE! Crede ca: DA! Vreau, pot si fac tot ceea ce imi sta in putinta sa traiesc o viata mai frumoasa, plina de fericire, iubire, liniste si bogatie.

            Socrate afirma ca: “Bogatia naturii este multumirea..” Cu alte cuvinte:  constiinta prosperitatii este multumirea.

Sa fim multumiti de noi insine exact asa cum suntem in aceasta clipa, si sa avem credinta permanenta ca suntem in continua evolutie in drumul nostru catre sursa infinita din noi.

Iti doresc o zi minunata si iti multumesc ca ai intrat in contact cu spiritul meu.                       Multumesc mult si sunt onorata de intalnire.

Cu drag,

Maria

This entry was posted in Dezvoltare spirituala. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.