Iubire. Femeie. Rude. Viitor. Fericire.


Buna! Ce mai faci? In ultima vreme, sunt preocupata de gasirea si practicarea cat mai multor modalitati de a fi femeie autentica si de a ma bucura de corpul meu exact asa cum este. De asemenea, simt ca se incheie cu bine un capitol din viata mea, referitor la relatia mea cu rudele paterne.

Toata viata mea mi-am dorit sa fiu baiat ca sa ii fac pe plac tatalui meu, cu gandul de a-l face si pe el fericit cumva. Cand suntem copii credem ca noi suntem cauza supararii parintilor nostri si preluam de buna voie sentimentul de vinovatie, pe care, din pacate, il pastram cu noi si adulti fiind. Mereu am vrut sa fiu egala cu barbatul…sa ma bucur de aceleasi privilegii, de timp liber … Una peste alta, in fiecare luna, intr-o anumita perioada… mereu ziceam ca ar fi fost mai bine sa fiu barbat…barbatii nu suporta durerile nasterii…Habar nu am avea eu atunci cat rau imi faceau propriile vorbe. Practic, eu imi respingeam feminitatea. Adica respingeam o bucatica din mine care definea cine sunt eu..

Nu mi-a spus nimeni care sunt avantajele de a fi femeie: in primul rand, intuitia; datorita conexiunilor mai dese dintre emisferele cerebrale femeia face legaturi intre fapte, semne, idei, uluitor de repede. O femeie poate anticipa cu exactitate ceva ce se va petrece in viitor sau poate stii cu certitudine anumite lucruri despre o persoana pornind de la niste mici detalii… Iti dau cateva exemple practice din viata mea: de cand mi-am cunoscut partenerul de viata stiam cu certitudine ca vom fi impreuna.., instructoarea de inot a fiicei mele am ales-o pur si simplu cautand pe internet si uitandu-ma la poza ei, fara sa stiu alte detalii despre profesionalismul si caracterul acesteia. Pur si simplu, am stiut in sinea mea ca este cel mai potrivit instructor de inot pentru fata mea. Bona baietelului meu este gasita de mine pe Olx. Da!! Ai citit bine, acolo am gasit-o… Dupa ce m-am fript cu o bona recomandata ca fiind de incredere de catre cineva cunoscut, si dupa ce am vorbit cu mai multe posibile bone, discutia telefonica cu actuala bona a baiatului nostru a fost suficienta pentru mine pentru a-mi da seama ca este o persoana serioasa, de incredere, care iubeste copiii…  Ulterior, am aflat unde sta si ca este vecina cu prietenul partenerului meu, care ne-a asigurat ca este un om extraodinar… Da, am avut curaj si incredere in instinctul meu. Multa lume  mi-a spus ca sunt norocoasa. Da sunt si norocoasa, insa realitatea creata este rezultatul muncii mele zilnice cu mintea mea, pe care o educ sa gandeasca constructiv, in folosul meu….adica in perioada cautarii bonei eu imi repetam mereu: Eu sunt dintotdeauana bona potrivita pentru baietelul meu. Suplimentar, am cerut ajutor divin de la Dumnezeu si de la ingeri.

Referitor la relatia mea cu rudele mele din partea tatalui pot sa iti spun ca este din ce in ce mai buna. De ce? Pentru ca am acceptat constient toti stramosii din partea tatalui si pentru ca am simtit ca rudele mele dragi care nu mai exista printre noi, adica tataie, mamaie, fratii si surorile tatalui si verisorii mei ne ajuta de acolo de sus sa trecem peste momente dificile din vietile noastre si cumva vor sa ne apropie pe cei ramasi in viata. Caldura sufleteasca pe care am simtit-o vazand-o pe una dintre verisoarele mele, pe care nu o mai vazusem de cand eram mica m-a uimit. Am simtit pe pielea mea ca sangele apa nu se face. Este adevarat…..

Cam atat am avut sa iti scriu pentru ziua de azi: ti-am scris despre importanta faptului de a te accepta exact asa cum esti in totalitate: femeie sau barbat si despre vindecarea sufleteasca pe care o vei simti daca iti iubesti sincer rudele si le doresti tot binele din lume si ii sprijini cand au nevoie.

Iti multumesc pentru atentie  si iti reamintesc ca te poti pe baza pe sprijinul meu cand ai nevoie.

O zi minunata,

 

Maria

 

This entry was posted in Relatii. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.