Vindecarea corpului

Buna drag cititor/cititoare! Ce mai faci? Eu lucrez la evolutia mea personala in fiecare zi. In prezent, citesc doua carti: Modelul Divin de Baird T. Spalding si Distruge-ti obiceiurile nocive de Joe Dispenza. Ambele carti sunt minunate si le recomand cu drag.    

M-am gandit sa iti scriu cateva idei interesante preluate din cele doua carti.

Fiecare fir de iarba, fiecare copac, fiecare arbust, fiecare floare, fiecare graunte sunt divine. Dumnezeu este omiprezent si patrunde in tot. Fiecare om este si creator divin.

Creierul poate fi lezat datorita unor traume emotionale suferite in trecut sau unei programari defectuoase si unei gandiri negative. Debarasarea de experientele respective, care au devenit parte integranta a structurii noastre cerebrale, poate avea efecte uimitor de benefice.

Gandurile efective, de fiecare clipa, exercita o puternica influenta asupra creierului ori pot actiona in devafoarea noastra.

Prin vorbele negative se risipeste energia pura si perfecta a Lui Dumnezeu. Prin gandurile constructive, pozitive acumulezi energie puternica pentru indeplinirea dorintelor. Cu alte cuvinte, tu fiind copilul Lui Dumnezeu, parte din creatia sa perfecta, pierzi din energia ta interna cand vorbesti mai putin bine despre tine sau despre altcineva. Nu ti s-a intamplat ca dupa o jumatate de ora de vaitat sau vorbit mai putin bine despre faptele altora sa simti ca ai obosit?

Ce facem cu gandurile negative impregnate in subconstient in propriul nostru corp? Ta na, na, na, na!!! Ii sunt recunoscatoare lui Joe Dispenza pentru aceasta constientizare. Eu am lucrat tot timpul asupra imbunatatirii gandirii din creier, nu m-am gandit ca este necesar sa schimb programele mentale aflate in corpul meu. In completarea informatiei, Baird T. Spalding spune ca, celulele sunt dotate cu structura celulara atat de complexa pe care o numim creier omenesc. Cu alte cuvinte, fiecare celula a corpului nostru gandeste asa cum am programat-o noi prin gandurile, cuvintele si experientele noastre de-a lungul vietii.  Rezulta clar ca este necesar sa purificam si corpul nu numai mintea – purificarea vasului…

Cam atat pentru azi. Pe scurt, ti-am scris despre importanta vindecarii creierului si a corpului prin modificarea programelor mentale negative.

Iti multumesc pentru atentie si iti doresc o zi minunata!

Daca ti-a placut informatia transmite-o mai departe printr-un like&share. Multumesc!

Cu drag,

Maria

 

This entry was posted in Dezvoltare spirituala. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.