Oameni Ingeri

Buna, “copil”! Asa imi spunea un prieten de suflet. Stiti ca mai exista asemenea oameni printre noi? Oameni care ne-au schimbat definitiv viata prin simpla lor prezenta.

Ni-mic nu este intamplator in vietile noastre. Totul se intampla la momentul potrivit, nici mai devreme si nici mai tarziu.

Stii de ce ai venit pe aceasta planeta? Eu mi-am pus aceasta intrebare atunci cand am suferit. Suferinta ne schimba, ne face mai buni. Oare de ce ne deschidem inimile numai atunci? De ce nu pretuim oamenii care sunt buni cu noi, care aleg sa dispara fara sa mai stim ce se intampla in vietile lor?

Un telefon si o simpla intrebare poate face minuni. “Esti bine? Cum te mai simti? Ce ai mai facut?”

Era o poveste: cu mingile, pietrele si nisipul dintr-un borcan, care ilustra ideea de a-ti face timp pentru lucrurile cu adevarat importante: familia, prietenii, pasiunile, lupta pentru o cauza. Nisipul si pietricelele: serviciul, lucrurile si calatoriile. Gestionarea timpului este vitala in perioada aceasta.

Tu cum iti faci timp pentru ceea ce este important? Exista oameni in viata ta pe care ii iubesti si pe care nu i-ai mai vazut demult? Fa-ti timp si iesi la o cafea cu ei. Nu se stie niciodata care este timpul nostru pe Pamant.

Cam atat pentru azi,

Cu drag,

Maria Daniela Ioan

Consilier Devoltare Personala

Formator

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.