Priveste inima ta

 

“ Nu exista om care sa nu cunoasca tradarea, pierderea  sau abuzul in aceasta viata. Iertarea experientei si a celor implicati in ea este esentiala pentru maturizarea spirituala. Experienta s-a incheiat si nu mai poate fi schimbata.

De aceea, detasarea de ea ne elibereaza de trecut si ne permite sa traim plenar in momentul prezent. Noi nu putem fi fericite, sanatoase, prospere si libere atata timp cat continuam sa ramanem blocate in trecut si suntem incapabile sa iertam. Acestea sunt cele mai mari probleme cu care ne confruntam, iar cea mai importanta lectie spirituala pe care trebuie sa o invatam este iertarea, iubirea de sine si viata traita in momentul prezent. Acesta este cel mai bun tratament pentru inima.

O data pe zi, aseaza-te intr-un loc linistit si plaseaza-ti mainile pe inima. Transmite-i acesteia iubirea ta si percepe iubirea ei pentru tine. Inima ta a batut pentru tine de cand te-ai nascut si pana in prezent si va continua sa bata pana in ultima ta zi pe acest pamant. Priveste inima ta si sesizeaza orice urma de amaraciune si orice resentiment. Spala-ti cu blandete inima in apa iertarii si a intelegerii. Daca ai putea vedea imaginea de ansamblu, tu ai intelege lectiile prin care a trebuit sa treci. Transmiteti-le iubire tuturor membrilor familiei tale si iarta-i. Percepe relaxarea inimii tale si simte-te impacata. Inima ta este iubire, iar sangele din venele tale este bucurie. Acum, inima ta pompeaza cu iubire aceasta bucurie in corpul tau. Totul este bine. Esti in siguranta.”

Louise Hay

This entry was posted in Relatii. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.