Multumiri

 

Buna dragilor, iata ca, universul  a conspirat in favoarea  mea si a voastra si a creat contextul pentru ca eu sa va scriu cateva ganduri.

In primul rand, vreau sa va multumesc pentru aprecieri si pentru incredere. Toate articolele mele au fost scrise cu mare drag din dorinta de a transmite mai departe ceea ce am invatat si am experimentat in viata mea.

Cele mai noi constientizari ale mele sunt legate de importanta convingerilor care alcatuiescc harta noastra mentala. In fiecare zi, actionam si luam decizii in baza credintelor pe care le avem in subconstient. Am inteles ca este important sa practic o disciplina a gandurilor si sa ma observ mai atent.

Oamenii din jurul nostru oglindesc lumea noastra interioara. Tot ceea ce vedem la altii si nu acceptam exista si in noi, intr-un procent mai mare sau mai mic.

Am inteles, in sfarsit, ca nu am venit pe acest pamant ca sa salvez lumea, lumea este asa cum vrea ea, am venit ca sa ma ocup de fericirea mea personala, sa iert si sa fiu iertata, sa iubesc si sa fiu iubita. Stiu ca suna cam egoist, dar, la ce bun sa iti pierzi vremea incercand sa schimbi ceva sau pe cineva care nu vrea sa se schimbe. Ii este bine asa cum e, cu nefericirea si cu suferintele sale interioare…. Asa ca, am luat decizia de a schimba tot ceea ce tine de mine. Revin din nou si din nou la schimbarea gandirii pana cand aceasta devine o atitudine care face parte integranta din mine.

Cam atat, deocamdata pentru azi. V-am scris despre importanta cuvintelor si gandurilor pe care le avem in fiecare zi. Este de preferat sa ne ancoram de cuvintele  care au o vibratie inalta si daca mai emitem si ganduri de vibratie joasa “sa le anihilam cu puterea intentiei” imediat.

Va doresc o zi minunata si va multumesc pentru aprecierile voastre,

Maria

 

This entry was posted in Relatii. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.