Promisiunea sufletului de a evolua


 

Buna, draga cititor!

Ma bucur ca ti-ai facut timp si ai intrat pe site-ul meu si citesti acest articol. Te asigur ca nu intamplator te afli aici. Cu siguranta, candva  ai avut niste ganduri care au atras spre tine gandurile pe care le voi scrie eu, aici, acum.

In prezent, citesc cel de-al doilea volum al cartii „Conversatii cu Dumnezeu” scrisa  de Neale Donald Walsch. Iti marturisesc ca primul volum l-am citit destul de greu, pentru ca nu prea acceptam informatia continuta. Totusi, m-am ambitionat sa citesc toate volumele, convinsa fiind, ca voi gasi cateva mesaje potrivite pentru mine.

Am fost multumita si incantata  sa citesc in introducere urmatoarele: „Nici voi nu puteti sa va încalcati promisiunea. Este clar ca ati promis sa permiteti tuturor gândurilor, ideilor si credintelor voastre sa fie provocate în mod continuu. Este clar ca v-ati angajat în mod profund sa evoluati continuu. Numai o persoana care si-a luat un astfel de angajament ar deschide o carte ca aceasta.

Se pare deci ca suntem implicati împreuna. si nu exista nimic de care sa ne fie teama. Suntem ceea ce suntem si, prin urmare, facem ceea ce facem si tot ce ne ramâne de facut este sa fim credinciosi acestei implicari si, astfel, nu mai exista nimic de care sa ne fie teama. Ceea ce înteleg acum si cred ca am stiut din totdeauna este ca noi suntem mesageri, voi si cu mine. Daca nu am fi, eu nu as scrie si, fara îndoiala, voi nu ati citi. Noi suntem mesageri si avem treaba de facut. În primul rând, trebuie sa fim siguri ca întelegem perfect mesajul care ne este dat în volumele Conversatii cu Dumnezeu. În al doilea rând, trebuie sa integram acest mesaj în vietile noastre, astfel încât el sa devina functional. si în al treilea rând, trebuie sa ducem mesajul catre altii, aducând adevarul lui catre toti cei a caror viata o atingem, prin simplu si extraordinarul instrument care

este exemplul nostru personal.”

          Asa cum am scris aici: http://putereaiubirii.ro/?page_id=30, eu transmit in mod direct ceea ce am invatat prin experientele mele. Eu sunt un mesager divin. Si tu esti un mesager divin. Depinde de tine ce alegi sa transmiti mai departe, prin gandurile, cuvintele pe care le folosesti si prin actiunile tale zilnice. Eu am constientizat ca este timpul sa ascult si sa inteleg perfect mesajul Lui Dumnezeu si sa il transmit mai departe prin exemplul meu personal. Ca de obicei, totul se intampla intr-o ordine perfecta, inclusiv aparitia acestui articol.

Va multumesc tuturor celor care imi cititi articolele si va doresc sa fiti fericiti cu ceea ce sunteti si aveti chiar acum in momentul de fata. In felul acesta, puteti deschide o punte spre o viata mai buna, tot mai buna. Intrebati-va in fiecare zi: cum sa ma iubesc si mai mult?  Raspunsul primit de mine este sa spun adevarul si sa nu ma opresc niciodata. Sa imi spun mie si altora adevarul despre mine si despre altii. Mi-am dat seama ca simt o mare eliberare de cate ori spun adevarul.

Asadar, straduiti-va sa fiti in fiecare zi un exemplu frumos, chiar daca treceti prin situatii dificile; conteaza modul in care reactionati in acele momente.     Pastrati-va calmul si aveti credinta nestramutata ca exista solutii pentru orice. Spuneti-va: „Eu sunt dintotdeauna capabil sa ma descurc de minune in orice situatie de viata, deoarece sunt conectat la sinele meu divin si sunt ghidat de sinele meu divin.”

Va doresc o zi fenomenala, tuturor! Daca v-a placut articolul va rog sa il transmite-ti mai departe printr-un like&share! Va multumesc!

Cu drag pentru voi,

Maria Daniela


IMG-20160613-WA0014

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.