Cap. 7 Credinta puternica in rezolvarea cu bine a situatiei – temporare

De ce este important ceea ce urmeaza sa iti prezint? Pentru ca iti voi oferi modalitati simple prin care sa gestionezi mai bine crizele de cuplu din timpul cresterii si educarii unui copil mic. Cine isi doreste sa se inteleaga mai bine cu partenerul de viata si in acesta perioada?

Ce contine concret acest minighid? Cateva  parghii prin care sa constientizezi motivul adevarat al discutiilor dintre parteneri si sa gasesti solutiile potrivite.

Cum poti beneficia de aceste informatii pretioase ? Primul pas este sa urmaresti blogul www.putereaiubirii.ro . In fiecare zi voi publica aici cate un capitol din minighid. Pasul numarul doi este sa vii la o sedinta de consiliere  individuala sau in grup.

Cum ar fi daca relatia ta de cuplu ar fi minunata si pasionala ca la inceput, chiar daca ai un copil mic de crescut acasa? Cum ar fi relatia ta cu sotul, daca ai invata din experienta si cunoasterea oferita de acest minighid? Ar fi fantastic sa va intelegeti ca doi indragostiti, din nou, nu-i asa?

Acum iti multumesc pentru atentie si te invit sa citesti capitolul numarul sapte al minighidului:

Cum sa ai o relatie frumoasa si in primii ani de viata ai copilului.

Cu drag,

Maria

“Cap. 7 Credinta puternica in rezolvarea cu bine a situatiei – temporare

De cand ma stiu, am crezut cu toata taria mea ca totul se rezolva. Orice situatie neplacuta nu tine o viata intreaga, ea se desfasoara intr-o anumita perioada de timp, dupa care lucrurile se schimba. De ce? Pentru ca viata este intr-o continua miscare. Viata nu sta pe loc, ea curge spre noi posibilitati, noi orizonturi apar in fata noastra. Important este sa ai mintea deschisa si sa crezi in schimbare si sa te astepti la o schimbare pozitiva. Sa iti setezi mintea ca lucrurile se indreapta spre o treapta a evolutiei din toate punctele de vedere. Creatorul nostru suprem ne doreste binele infinit. El vrea sa ne fie bine mereu atat in plan personal cat si in plan profesional. Ce interes ar avea El ca noi sa suferim in plan personal, sa ne chinuim impreuna cu pruncii pe care ni i-a daruit cu atat drag si incredere? Deja, ai inteles panorama. Dumnezeu-Tatal este convins ca lucrurile se aranjeaza cu succes in orice familie atata vreme cat mama si tatal copiilor isi mentin vie credinta in puterea Planului Divin pentru familia lor. Fiecare familie are planul sau de evolutie, vegheat cu mare interes de Tatal ceresc, care se bucura si de cea mai mica victorie obtinuta de fiecare membru al familiei. Toti membrii familiei sunt un singur corp. Toate actiunile si starile parintilor si ale copiilor se transmit si se intrepatrund. Este adevarat ca starea mamei influenteaza cel mai mult atmosfera, armonia si echilibrul din casa. Ea este cea care tine fraiele iubirii neconditionate, ale increderii si ale intelegerii empatice a tuturor membrilor familiei. Mama este izvorul iubirii si compasiunii infinite. Mama este puritatea si bunatatea intruchipata si ea este stalpul credintei puternice in ajutorul divin. Solutia divina este solutia sublima. Femeia este necesar sa creada ca situatia-problema familiala are o solutie divina. Cand  lucrurile o iau razna este vital sa isi repete in gand aceasta speranta miraculoasa: accept si cer solutia divina pentru aceasta situatie, folosind puterea gandurilor si a sentimentelor interioare pozitive.”

 

This entry was posted in Relatii. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.