Marturisire

1copilingerBuna, pentru ca maine fetita mea implineste sase ani am sa iti scriu cateva randuri despre binecuvantarea de a fi mama.

Copiii de azi sunt plini de frumusete si intelepciune… Fetita mea este o binecuvantare pentru mine…..ea este maestrul meu intelept. Sufletul ei pur ma ajuta mereu sa ma adun atunci cand pic…. Cele mai mari lectii despre iubire le-am primit si inca le primesc de la ea….. Odata cu ea, am capatat puterea de a ma iubi pe mine insami pentru ca ea sa fie mandra de mama ei, care este capabila sa aiba o viata frumoasa pentru a fi un exemplu viu pentru ea, cum ca o femeie poate sa le aiba cu succes pe toate, atat in viata de familie cat si in viata profesionala…

Ii multumesc Lui Dumnezeu ca mi-a daruit un copil atat de bun si de iubitor… Fata mea este un izvor infinit de iubire pura si de intelepciune matura.

Pentru ea sunt in stare sa fac orice, oricand, oriunde. O iubesc neconditionat pe vecie, o spun cu toata inima mea…..

Puterea mea, am gasit-o datorita ei, toata transformarea mea i se datoreaza. Aparand-o pe ea, am fost obligata sa ma apar si pe mine….

Chiar am adus pe lume o minunatie de suflet, plin de iubire, frumusete si intelepciune…

Ti-a scris o mama care iubeste cu toata fiinta ei adevarul, intelepciunea si libertatea spiritului divin si crede in puterea exemplului…

Copiii nostrii sunt cei mai buni profesori de iubire pe pamant.

Iti doresc o zi frumoasa,

Maria

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.