Pentru fericirea copilului tau

mother-daughter-flyingBuna, ce mai faci? Azi iti povestesc despre ultimul film pe care l-am vazut. Dupa cum ti-am mai zis, tot ceea ce apare in calea ta in timpul unei zile, ascunde un mesaj important pentru tine. Pentru mine, asa functioneaza lucrurile in fiecare zi. Ca e vorba de un film, de o melodie sau un fragment dintr-o carte sau dintr-un articol, sau de vorbele unui om, pentru mine e clar ca prin intermediul acestor minunate forme de comunicare, universul, mai precis ajutoarele noastre din ceruri, poti se le chemi cum vrei tu: Dumnezeu, Fecioara Maria, ingeri sau alte spirite iluminate, ne transmit un mesaj care sa ne ajute, sa ne lumineze mintea si sufletul privind problemele pe care le avem. Este minunat! Nu-i asa?

Acum, ca sa intelegi cum stau lucrurile o sa iti spun ca am inceput sa privesc lucrurile in felul de mai sus, pentru ca a existat o perioada dificila in viata mea cand singura varianta pe care o aveam era sa incep sa cred in miracole. Ori credeam in miracole ori eram pierduta din toate punctele de vedere. Intelegi?? Daca treci prin momente grele in viata, cel mai usor pentru tine este sa crezi ca exista miracole si lucrurile se vor rezolva “ca unse”. Crede-ma, iti vorbesc din propria experienta! Bun. Sa continuam cu mesajele divine…..

Ca orice om, am momente cand ma indoiesc de deciziile mele, mai ales cand e vorba de sufletul unui copil mic, in cazul meu, fetita mea Elena de aproape sase ani. Ca orice mama imi doresc din suflet sa aiba parte de tot ceea ce este mai bun pe lumea aceasta.

Ca sa ma intelegi o sa iti scriu pe scurt o poveste inventata de fetita mea, pana sa ma despart de tatal ei. Povestea era asa: “A fost o data ca niciodata o fata trista, care s-a plictisit de pietrele din jurul ei, pana cand intr-o zi a aparut omul de pe luna, care a zguduit pamantul si pietrele plictisitoare. Atunci, fata trista a devenit vesela si fericita ca un nor de primavara”. Initial, am crezut ca fata trista eram eu, de fapt mi-a spus fetita ca eu eram omul de pe luna, care a ajutat-o. Desi, actualul meu partener se comporta excelent cu fetita, aceasta fiind inconjurata mereu de dragostea si atentia noastra, ii este dor de tatal ei pe care nu l-a mai vazut de ceva timp. Iar eu am simtit nevoia sa ii explic cumva, pe ocolite, scopul pentru care a actionat omul de pe luna, plecand.

Si uite asa a aparut la fix filmul intitulat: “Printre noi”-http://adinaamironesei.blogspot.ro/2013/10/recomandare-film-printre-noi.html . Din care am putut sa extrag mesajul corespunzator pentru mine si anume: ca sanatatea si fericirea copilului este strans legata de iubirea, respectul si fericirea parintilor. Daca tatal copilului nu iubeste si nu respecta mama copilului, nu exista armonia si fericirea necesara cresterii frumoase a unui copil. I-am povestit fetei mele filmul pe scurt, fara lux de amanunte si ea a spus urmatoarele: “Acum inteleg ca atunci cand eu mi-am scrantit glezna, am stat cu glezniera, nu cu ghips pentru ca Andrei te iubeste.”

Ii multumesc cerului, cu aceasta ocazie pentru ca m-a binecuvantat cu un copil si cu un partener intelepti, care ma iubesc neconditionat! Si tu poti sa faci primul pas pentru fericirea copilului tau: iubeste-te pe tine insuti/a, iubeste si fii iubit/a! Tu ce parere ai?

Daca ti-a placut povestea transmite-o mai departe printr-un like&share!

Cu drag pentru tine,

Maria

This entry was posted in Relatii. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.