Cum atragi bunastarea si succesul in viata ta

Financial-success

Buna, ce mai faci? Azi vom face altceva decat de obicei. O sa iti scriu o poveste pe care eu o indragesc foarte mult, despre puterea iubirii, modul cum ea atrage tot ce este mai bun in viata ta.

Sa incepem: “O femeie iese din casa si vede 3 mosnegi cu barba alba stand în fata casei. Nu-i cunostea dar, vazandu-i suparati, îi invita în casa sa manance ceva. Sotul tau este acasa? – întreaba ei. Nu, este iesit. Atunci nu putem intra – replica ei.

Seara, cand sotul se intoarce acasa, ea ii povesteste despre cei trei mosnegi. Du-te, spune-le ca am venit si pofteste-i inauntru.

Femeia se duce si ii invita. Nu putem intra toti în casa, replica ei. Cum asa? întreaba ea. Unul dintre mosnegi ii explica. Eu sunt BUNASTARE, el este SUCCES, iar celalalt este IUBIRE. Acum du-te si intreaba-l pe sotul tau care dintre noi sa vina în casa.

Femeia intra in casa si ii spune sotului, care se bucura. Ce bine!! In acest caz invita-l pe BUNASTARE sa ne umple casa cu bunastare!

Sotia nu a fost de acord. De ce sa nu-l invitam pe SUCCES?

Nora ii asculta dintr-un colt al casei. N-ar fi mai bine sa-l invitam pe IUBIRE? Casa noastra ar fi atunci plina de iubire! – a sugerat nora.

Hai sa ne ghidam dupa sfatul norei ii zice sotul sotiei. Du-te afara si invita-l pe IUBIRE sa ne fie oaspete.

Femeia iese afara si întreaba: Care dintre voi este IUBIRE? Pe el il invitam sa ne fie oaspete…

 IUBIRE porneste inspre casa. Odata cu el se pornesc in urma lui si ceilalti doi. Surprinsa femeia intreaba: L-am invitat doar pe IUBIRE. Cum de veniti si voi cu el?

 Cei trei mosnegi replicara: Daca l-ai fi invitat pe BUNASTARE sau pe SUCCES, ceilalti ar fi ramas pe loc, dar de vreme ce l-ai invitat pe IUBIRE, unde merge el mergem si noi. Unde este IUBIRE este si BUNASTARE si SUCCES!!!!!!”

Este o mica povestioara plina de talc. Ce ai inteles din ea? Ca sa aprofundam ceva intotdeauna  e bine sa stim ce reprezinta cuvintele care ne intereseaza.

Si normal, incepem cu iubirea. Nu am sa iti explic din nou ce este iubirea cu adevarat… Iti amintesc ca una dintre formele de iubire de sine, este sa fi de acord cu tine insuti in orice situatie, chiar daca tu zici in sinea ta ca gresesti. Sa te accepti asa cum esti, indiferent de ceea ce faci in timpul unei zile. Cam atat despre iubire, mai multe detalii gasesti pe site-ul meu la aceasta pagina.

Iubirea fata de tine insuti, atrage iubirea celorlalti si lucrurile minunate pe care le meriti din plin.

Sa vedem totusi si ce spune dex-ul despre IUBIRE, iubiri, s. f. Faptul de a (se) iubi; sentiment de dragoste fa?? de o persoan?; rela?ie de dragoste; amor, iubit. ? Sentiment de afec?iune (si admiratie) pentru cineva sau ceva.

Afectiunea reprezinta prietenia, simpatia, dragostea si atasamentul fata de cineva. Prietenia inseamna sa ai o atitudine binevoitoare fata de cineva si sa ii acorzi atentie. Cand acorzi atentie cuiva? Cand il asculti cu adevarat, esti prezent cu trup, minte si suflet la tot ceea ce spune acea persoana. De aceea este foarte importanta comunicarea si ascultarea activa.

Aceasta atitudine plina de caldura si bunavointa este bine sa ti-o acorzi si tie insuti. Asa cum ai intelegere si rabdare sa zicem, fata de un prieten care are anumite probleme sau anumite stari, este bine sa ai aceeasi atitudine si fata de tine insuti. Ceea ce scriu eu aici doar te conduce cat de cat spre iubire, cuvintele sunt doar niste indicatori despre ceea ce vrem sa stim, adevarata cunoastere si intelegere apare simtind si aplicand energia din spatele cuvintelor. Ca sa intelegi, o sa iti spun ce am citit in cartea ”Puterea prezentului” de Eckart Tolle despre cuvantul miere. Pot sa iti descriu eu mierea in cincisprezecemii de feluri prin cuvinte, poti sa intelegi cu adevarat ce inseamna mierea doar gustand-o. La fel este si cu iubirea, eu doar iti indic drumurile catre ea, prin cuvinte. O sa stii cu adevarat ce este, atunci cand o simti si o traiesti pe pielea ta. Atunci cand o sa simti cu trup, suflet si minte ceea ce esti. Pentru ca tu esti iubire, iubirea este in tine, ea asteapta doar sa realizezi acest lucru. Iubirea esti tu. Drumurile catre tine sunt de fapt drumurile catre iubirea din tine. Orice ai face in viata aceasta, mai devreme sau mai tarziu vei simti ca esti un miracol al vietii, pentru ca esti o bucatica din tot ceea ce este. Chiar daca ma repet, o sa iti spun in toate felurile posibile despre iubire, adica despre tine, pana vei intelege cine esti. Repetitia este mama invataturii si chiar ne ajuta sa intelegem anumite lucruri. Repetand anumite idei, realizezi de fiecare data altceva. Mie imi place foarte mult sa recitesc anumite carti sau fragmente din carti, pentru ca de fiecare data constientizez cu totul altceva. Drumul fiecarei persoane catre sine, adica catre iubirea divina din el, sinele superior, este unic, de aceea cred ca fiecare descopera si intelege acest lucru prin idei diferite, adica modalitati de exprimare diverse.                

Ce este bunastarea? Prietenul nostru dex-ul zice asa: BUNASTARE s. f. Situatie materiala buna, prospera; prosperitate. Ai o situatie materiala infloritoare, adica ai de toate din belsug, in cantitati mari. 

Bun, sa vedem acum ce inseamna: SUCCES, succese, s. n. Rezultat favorabil, pozitiv (al unei ac?iuni); reusita, izbanda. Pe scurt, reprezinta un rezultat bun ca urmare a unui actiuni.

Stiu deja, ca acum incepi sa percepi rolul imens pe care il are iubirea in viata ta. Daca ai iubire, ai si bunastare si succes. Stiu ca o sa zici, ca nu este chiar asa de simplu, ca intervin si alti factori care atrag bunastarea si succesul. Eu cred ca poti sa le ai pe toate, daca elimini blocajele mentale, care te tin pe loc. Cine stabileste ce poti tu sa faci si ce nu poti tu sa faci?? Tu esti singura autoritate care stie cel mai bine care sunt resursele tale interioare, care te ajuta sa treci peste orice obstacol si sa iti imbunatatesti permanent viata ta personala si profesionala.

Cum poti sa ai o viata mai buna? Care este primul lucru pe care este necesar sa il faci pentru a-ti fi mai bine?

Primeste iubirea in viata ta, primeste-te pe tine in viata ta asa cum esti tu, cu bune si mai putin bune si vei straluci! Tu stralucesti deja! E necesar doar sa dai la o parte mastile pe care ti le-ai creat! Lasa frica si rusinea deoparte! Ai curajul sa fii autentic!

Eu ti-am scris azi, despre rolul iubirii in viata ta. Daca iti doresti doar bunastare sau succes, nu este suficient. Poti sa ai o stare materiala buna, plina de succes si cu toate astea sa iti lipseasca ceva… Poti sa iti cumperi tot ce poftesti, dar tot simti un gol si o nemultumire interioara pe care nu o poti umple cu nimic… De aceea e bine sa iti umpli viata cu iubire, fericire, pace si liniste interioara si atunci te vei bucura de ABUNDENTA ADEVARATA: in care ai din abundenta de toate: fericire, bani, timp, succes, confort si frumusete. Aceasta abundenta este chiar iubirea! Iubirea include totul, la pachet!

Iti multumesc pentru atentia si rabdarea cu care ai citit articolul si stiu ca undeva acolo in sufletul tau ai facut un “click”!

 Cu drag,

Maria

PS: Te rog frumos transmite mai departe povestea… cu un like&share!

 

This entry was posted in Dezvoltare spirituala. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.