Cum sa iti eliberezi sufletul

imagesCAWIXDSBBuna, azi iti vorbesc despre cum sa iti eliberezi sufletul. ” Este foarte important sa lasi anumite lucruri sa treaca. Sa le dai drumul. Sa te desprinzi de ele. Oamenii trebuie sa inteleaga ca nimeni nu triseaza, uneori castigam, alteori pierdem. Nu astepta sa ti se dea ceva inapoi, nu astepta sa ti se recunoasca efortul, sa ti se descopere, sa ti se inteleaga iubirea. Incheie niste etape. Nu din orgoliu, din neputinta sau mandrie, ci pur si simplu pentru ca acel lucru nu se mai potriveste cu viata. Inchide usa, schimba discul, fa curat in casa, sterge praful. Inceteaza sa mai fii cine erai si transforma-te in cine esti! Pentru ca fiecare primeste un nume cand se naste, dar trebuie sa fie in stare sa-si boteze viata cu un cuvant care sa-i dea sens.” Paolo Coelho

Ce se intampla daca nu renunti sa te mai cramponezi de fapte din trecut pe care ti le-a facut cineva??? Ramai legat de ele. Si eu am patit-o ca sa zic asa, te inteleg, stiu cum e cand cineva iti face un rau. Stai si te gandesti cu orele intregi ca nu meritai asa ceva. Gandind asa te agati si mai mult de situatia si persoanele respective. Mintea ta zice: m-a facut sa sufar, mi-a facut un rau intentionat, cum sa iert asa ceva? Asa gandeam si eu despre fostul meu sot. Ca este un om care m-a umilit, m-a mintit, m-a facut sa sufar, m-a inselat cu zambetul pe buze si a incercat sa imi ia fetita …. Mult timp am gandit cum pot sa iert eu un astfel de om? Cel mai greu mi-a fost sa accept sa impart copilul cu un astfel de om. Resentimentele sunt foarte puternice cand este vorba de un suflet de copil nevinovat….Si mai greu mi-a fost sa accept ca am resentimente fata de fostul meu sot. O sa iti spun si de ce. Dupa divort am aplicat toate metodele pe care le stiam pentru a ma elibera de legatura cu fostul meu sot. Am folosit metoda ho oponopono, spuneam de nu stiu cate ori imi pare rau, te rog sa ma ierti, iti multumesc, te iubesc! Am apelat la metoda taierii legaturilor karmice dintre mine si el. Stiu ca am avut ceva de impartit pentru ca relatia noastra a durat fix 8 ani. Am gandit si i-am dorit mereu  binele. Mi-am adunat toate bucatile de suflet din locurile in care am fost impreuna. Eu chiar cred ca de fiecare data cand te afecteaza ceva puternic emotional o bucatica din sufletul tau ramane acolo. Si cu toate astea mai era ceva…

Ce anume? Dex-ul zice asa:  “RESENTIMÉNT s. n. sentiment ostil fata de cineva, izvorât dintr-o nemultumire mai veche; antipatie ”. Aceste resentimente raman in subconstientul nostru fara sa realizam, aceste resentimente ne macina si ne consuma foarte multa energie si ne mai tin si pe loc.

De cate ori ti-e greu sa ierti pe cineva, sufletul tau este legat de acea situatie sau persoana si nu poti merge cu adevarat mai departe pentru a te bucura liber de viata.

Cum poti sa iti eliberezi sufletul? Iti scriu aici primul pas pentru a te elibera:

Prelucrarea sentimentelor tale cu ajutorul unui scenariu minunat din cartea “Sentimentele ingropate de vii nu mor niciodata”- Karol Truman.  Eu l-am folosit si iti spun sincer ca functioneaza.

“Draga spirit, te rog sa localizezi originea sentimentelor si gandurilor mele legate de (aici sentimentul negativ)_de ex: neiertarea lui  X pentru ce mi-a facut mie si copilului.

Triaza toate nivelele, straturile, zonele si aspectele fiintei mele, pentru a descoperi aceasta origine. Apoi analizeaza si rezolva sentimentele si gandurile mele, astfel incat acestea sa se armonizeze din nou cu adevarul lui Dumnezeu.

Triaza intregul meu trecut, pana la originile eternitatii, si tamaduieste toate incidentele si toate consecintele lor care s-au datorat acestei origini a gandurilor si sentimentelor mele. Fa acest lucru in acord cu vointa lui Dumnezeu, pana cand ajungi in momentul prezent, si umple-ma cu lumina si cu adevarul lui Dumnezeu, cu pacea si cu iubirea lui Dumnezeu, cu iertarea fata de mine insumi pentru perceptiile mele incorecte, cu iertare pentru celelalte persoane, locuri, circumstante si evenimente care au contribuit la aparitia acestui sentiment/gand.

Intr-o stare de iertare si de iubire neconditionata, accept transformarea tuturor problemelor mele fizice, mentale, emotionale si spirituale, inclusiv a comportamentelor mele necorespunzatoare care s-au datorat acestei origini negative inregistrate in ADN-ul meu.

Optez pentru a fi (aici spui sentimentul pozitiv)_iertatoare fata de X pentru ce mi-a facut mie si copilului.

Ma simt iertatoare fata de X pentru ce mi-a facut mie si copilului.

Sunt   iertatoare fata de X pentru ce mi-a facut mie si copilului.

Asa este. M-am tamaduit. Am realizat ceea ce mi-am propus.

Iti multumesc tie, dragul meu spirit, pentru ca mi-ai venit in ajutor si pentru ca m-ai ajutat sa ating masura plenara a potentialului meu. Iti multumesc, Iti multumesc, Iti multumesc!Iti multumesc! Iti multumesc! Te iubesc si ma inchin in fata lui Dumnezeu, de la care vin toate binecuvantarile si tamaduirea.Iubire si recunostinta infinita. Amin.”

Iertand te eliberezi si iti deschizi inima spre o noua viata! Incepe chiar acum sa ierti cu adevarat din suflet!

Iti multumesc ca ai citit articolul meu si te rog frumos sa il transmiti mai departe si pentru alte suflete care sunt pregatite sa fie libere!

Cu drag,

Maria

PS: Iarta-i pe toti cei care ti-au facut rau in trecut!

 

 

 

This entry was posted in Relatii. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.