Chemarea interioara

Buna, dragilor! Cu mare drag scriu din nou pe blogul meu personal…

Creatie pentru sufletul meu si pentru alte suflete care au trecut prin experiente de viata care au fost transformate.. E timpul sa recunosti ca tu simti ca esti mai mult decat ai citit si ti se spune. De asemenea, in adancul fiintei tale stii si simti ca viata ta nu se rezuma la o existenta mediocra..Tu esti extraordinar/extraordinara ! Ceva din tine striga asta!! Poti, meriti! Ce te impiedica sa te bucuri cu adevarat de viata ta?

Provocarea mea pentru tine este sa gasesti acea actiune care te face sa vibrezi, care te face sa fii viu, vie! Mai traiesti? Mai esti prezent in corpul tau? Sau iti traiesti fricile?

De cate ori pe zi iti vine sa urli? De parca ai avea ceva de spus in gura mare legat de tine, de fiinta ta? Simti ca urli dupa implinire? Ai aflat ce te face pe tine sa te simti implinit si fericit? Relatia? Serviciul? Banii? Copiii? Masina? Casa? Hainele? Crezi ca ceva efemer iti poate aduce un sentiment de implinire, de extaz interior?

Aceste randuri sunt scrise exact asa cum simt.. Asa cum orice femeie creeaza din interiorul energiei sale interioare…Femeia fara creatie se stinge..Ea are nevoie de muzica, de arta, de creatie..si de iubire..Iubirea Creatorului Ei este nedefinita in cuvinte..Cuvintele sunt prea micute pentru a redea trairea divina a tatalui pentru fiica sa mult iubita. Orice fata isi iubeste tatal, intr-un mod unic pe care nimeni si nimic nu il poate inlocui…Este seva cea puternica creata pentru a dainui si pentru a crea lucruri marete pe acest pamant…Este prima data cand ma lasa ghidata total si scriu asa cum imi vin ideile…Fiecare suflet este unic si are nevoie de atingerea adevarata a iubirii neconditionate. Cu totii tanjim dupa acest sentiment inefabil.. Cine iti da doza de iubire zilnica? Cum iti incarci rezervorul de iubire din interior? Cum iti manifesti dragostea fata de tine? Cum te incarci zilnic? Citind, ascultand muzica, pictand, scriind, la o intalnire cu prietenii, admirand florile, vizionand un film inspirational, facand sport? Ce te face fericita cu adevarat? Tot ce vine din interiorul tau cu iubire transmite iubirea mai departe. Tot ceea ce oferi altor suflete se intoarce la tine sub aceeasi forma…Transmiti iubire, primesti iubire… Este simplu!

Prin orice experiente ai trece in prezent, intotdeauna exista o speranta, o rezolvare. De fapt, totul se intampla cu un anumit motiv, cu un anumit scop si este spre binele tau. Chiar si nopatea cea mai neagra a sufletului tau iti poate aduce o binecuvantare ascunsa. De ce? Pentru ca atunci, in momentele de disperare, cand esti singur tu cu tine, iti dai mastile jos si minciunile pe care ti le-ai spus, lasi orgoliul si neacceptarea situatiei prin care treci si simti ca desi in camera esti singur, tu, de fapt nu esti singur. Simti ca cineva te iubeste asa cum esti perfect in imperfectiunea ta….Nu te mai lupti cu tine!! Nu te mai lupti cu viata! Nu te mai lupti cu Dumnezeu si accepti momentul si situatia prezenta exact asa cum este.

In aceea clipa, accepti cu toata fiinta ta momentul prezent, te imbraci tu cu tine. Cu sinele tau adevarat si traiesti prezentul din viata ta.Esti pe deplin multumit pentru ca te ai pe tine! Si atunci simti conexiunea profunda cu Dumnezeu. Energia Lui e intotdeauna aici si acum.

Cum folosesti clipele pretioase din viata ta? Bu-cu-ra-te de ceea ce ai!!!!!! Invata sa urmezi si alte drumuri si sa ai o alta atitudine fata de tine insuti ! Poate toata viata ta te-ai pus singur la zid pentru cea mai mica greseala…STOP!! Greseala nu este ceva rau!! Intelege asta o data pentru totdeauna! Asa inveti!! Asta e structura umana..Experiente..Lectii.. Da-ti voie doar sa fii aici si acum!! Aceasta experienta este tot ceea ce ai!! Si ,da, barbatii sunt atrasi de femeile care sunt constiente ca prezentul este tot ceea ce au! Iti faci griji ca o sa mori?????? Intrebarea retorica a zilelor noastre. Da!! Cu totii vom muri intr-o zi pe care numai Dumnzeu o stie…De ce sa iti irosesti clipa prezenta gandindu-te la ziua in care vei muri…Ce rost are???

Savureaza euforia prezentului!! Viata nu este dusmanul tau!! Viata este un miracol! Clipa aceasta este singurul moment pe care il ai!! Iubeste viata din acest moment. Este viata din tine!! Accepta viata! Nu te mai lupta cu ea! Pentru ca tu esti viata si, in clipa in care tu te lupti cu viata, tu de lupti cu tine insati!! Prin orice starea ai trece in acest moment, prin tine vibreaza viata…Emotiile negative sunt trecatoare. Nu te lupta cu ele..Observa-le . Observa ce gandesti si ce simti…astfel te detasezi si privesti la viata ta ca la un film…in care tu esti si actorul si regizorul. In ce film ai vrea sa joci? Tu poti sa creezi genul filmului tau… A trai in prezent este un lux!! Esti in armonie cu viata si Creatorul tau.

Cam atat pentru azi!! Cu mare drag ti-am scris despre chemarea din interiorul tau..asculta-ti sufletul si urmeaza-ti pasiunea oricare ar fi ea.

Maria Daniela Ioan

Formator

Consilier Dezvoltare Personala

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.